455d9071-84aa-4075-8082-27036103ff43

Siden jordskjelvet i Nepal april 2015 har Sathya Sai Organisasjonen vært engansjert i hjelpearbeidet der og bistått på flere ulike områder.

Det har blitt delt ut mat, klær og annet utstyr til trengende. En mobil sykebil har blitt kjøpt inn for å kunne tilby medisinsk hjelp til avsideliggende områder. Til landsbyer som mistet vannforsyningen har denne blitt gjenoppbygd. Ødelagte hus og hjem er blit gjenreist, Sai-sentre som ble skadet har blitt reparert og for tiden bygges det eget hjem som skal ta seg av barn og unge jenter.

I mars 2017 vil den Engelske Sathya Sai Organisasjonen arrangere en medisinsk hjelpeleir i Nepal hvor de vil tilby generell medisinsk hjelp, tannlege, øyenlege, undervisning, matutdeling, bistå konstruksjonsarbeider og mer.

Ta kontakt på post@saibaba.no hvis du er interessert i å støtte prosjektet.

Share →